zaterdag 4 mei 2019

Lucille Hardenberg na een maand VHP alweer terug in armen NDP - Geloofwaardigheid Hardenberg in het geding

Hardenberg koos met haar 'volle (korte termijn) verstand' voor VHP......

(Bron: Waterkant.net)
VHP roept op 'waakzaam te blijven dat er geen devaluatie van burgers plaatsvindt, middels omkoperij met staatsgelden'


Lucille Hardenberg, die ruim een maand geleden de NDP verliet en toetrad tot de VHP, is weer terug bij de NDP. Eind maart gaf de vrouw nog aan, dat ze met haar 'volle verstand' en vooral voor haar zielenrust ervoor gekozen had uit ontevredenheid weg te gaan bij de NDP.

Maar, gistermiddag werd bekend dat ze terug is bij de NDP, zo is vandaag, zaterdag 4 mei 2019, te lezen op Waterkant.net. Hardenberg kwam gistermiddag samen met NDP-voorzitter Desi Bouterse partijcentrum Ocer in Paramaribo binnenrijden. Daar werd zij hartelijk verwelkomd door de enthousiaste aanwezigen, schreef de Surinaamse nieuwssite Starnieuws gisteravond.

Lucille Hardenberg was voor haar vertrek coördinatrice van de NDP voor Coronie. Ze komt uit een echt ‘NDP nest’. Haar vader Lucien Hardenberg, alias Alva, is 32 jaar beheerder geweest van Ocer. Daardoor is zijn dochter een echte ‘Boutist’ geworden. Volgens Starnieuws is Hardenberg terug naar de NDP ‘gelet de binding die deze beweging heeft met het volk en de doelen die de president tevens voorzitter van de NDP heeft gesteld om Suriname verder te ontwikkelen’.


De VHP reageert vandaag met onderstaand persbericht:

'De VHP wenst de samenleving te informeren over berichten met betrekking tot toetreding van enkele VHP’ers bij andere partijen. 

Het is een jaar voor de verkiezingen, is dus het komen en gaan van leden in dit verkiezingsjaar verwachtbaar en begrijpelijk. De VHP is een zeer democratische partij, waar vrijheid om te kiezen en zich te uiten heel hoog geacht wordt. De VHP respecteert de keuze van mensen. Er zijn enkelen die vertrekken, wat niet opweegt tegen de honderden die zich aansluiten bij de VHP om Suriname te helpen uit de crisis te geraken. 

De leden die zich aansluiten bij de Oranje Partij zijn van harte welkom. Degenen die de partij verlaten, dat wordt betreurd. 

De partij heeft er begrip voor dat in een uitzichtloze situatie van het land, personen c.q. jongeren eerder gelokt kunnen worden met materiële zaken. 

Desondanks roept de VHP op, om waakzaam te blijven dat er geen devaluatie van burgers plaatsvindt, middels omkoperij met staatsgelden. De Orange Movement is een beweging die Surinamers bundelt om eensgezind het land Suriname te redden, het onrecht te bestrijden en goed bestuur af te dwingen. En gaat over tot de orde van de dag. 

VHP'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten