woensdag 15 mei 2019

Man dodelijk mishandeld bij vechtpartij tijdens feest aan Surimamboweg te Latour, Paramaribo

(Bron foto: KPS)
Groep mannen heeft 42-jarige Benito Wijnerman zwaar mishandeld - Nog geen aanhoudingen


De 42-jarige Benito Wijnerman is in de vroege ochtend van dinsdag 14 mei 2019 tijdens een vechtpartij om het leven gekomen. De politie van Latour kreeg omstreeks half een in de ochtend de melding van een vechtpartij met wapens aan de Surimamboweg, zo bericht het Korps Politie Suriname, KPS.

Wijnerman werd aangetroffen met een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Onderzoek wijst uit, dat tijdens een feest op een adres aan de Surimamboweg een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van een groep. Hij belandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuistvuurwapen tevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij heeft geschoten. Niemand is daarbij gewond geraakt.

Een groep mannen heeft  hem vervolgens aangevallen. Zij hebben Wijnerman toen mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling overleden.

De politie van het bureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten