zondag 10 maart 2019

Drie 20'ers opgepakt voor verzenden drugs via de post

Verdachten wisten lange tijd uit handen van de politie te blijven


De 28-jarige S.H, de 26-jarige S.S. en C.A. (22) zijn woensdag door de Narcotica Brigade in verzekering gesteld, zo meldt het Korps Politie Suriname zondag 10 maart 2019.

H. bood in juni 2018 een doos ter verzending aan bij een postbedrijf in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd in de doos 30 gram marihuana ontdekt tussen versnaperingen. H. verklaarde dat hij de doos voor iemand moest posten van wie hij als tegenprestatie 50 euro kreeg.

Ook in dozen die S.S. in oktober 2017 en januari 2018 ter verzending had aangeboden werd door douaneambtenaren, tijdens controlewerkzaamheden, illegale drugs onderschept en in beslag genomen. In de dozen van S. waren respectievelijk 98 gram poeder cocaïne en 220 milliliter vloeibare cocaïne verborgen.

H. en S., die geruime tijd uit handen van de politie wisten te blijven, zijn dinsdag 5 maart op hun woonadressen aangehouden.

A., die ook geruime tijd voortvluchtig was, meldde zich dinsdagavond bij de politie. In een doos die zij in mei 2018 ter verzending had aangeboden werd 98 gram cocaïne ontdekt en in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie, zijn de drie in verzekering gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten