zondag 17 februari 2019

PRO installeert haar eerste onderafdeling in district Paramaribo, te Latour

Partij zet zich in voor mensen in Latour, Livorno, Ramgoelam die hard geraakt zijn door verwaarlozing en verloedering

(Bron foto's: PRO)

De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) heeft haar eerste onderafdeling in district Paramaribo, te Latour, geïnstalleerd. De partij zegt een bewuste keuze te volgen om een stem en ondersteuning te geven aan de kiezers die zijn achtergelaten door de bestaande partijen en vergeten door de zittende machthebbers. Dit bericht Starnieuws zondagmiddag 17 februari 2019.

Het onderafdelingsbestuur van Latour wordt voorgezeten door Patricia Pinas. Mariella Wallerlei is de penningmeester, Simon Prins de secretaris en Jeane Abisoina en Angracia Linkers zijn lid.

'Het gaat hierbij om trouwe en loyale kiezers, die vol geloof in een beter Suriname, net als de districtsbewoners, hard geraakt zijn door de economische situatie. Ze hebben de PRO, maar vooral de beleidsvoorstellen en principes van recht en gelijke kansen, welkom geheten', stelt Joan Nibte, politiek leidster.

De PRO zegt zich onvermoeibaar in te zullen zetten voor de mensen van Latour, Livorno, Ramgoelam en deze omgeving die hard geraakt is door verwaarlozing en verloedering.

De mensen putten ook kracht uit de kansen die onderwijs en economische vooruitgang onder een beleid door de PRO met zich mee zullen brengen voor de omgeving en de jeugd, meent Nibte.

'Gezinnen in de wijk Wit Boitie ontberen de toegang tot veilig en schoon drinkwater. Sommigen zijn genoodzaakt water uit het kanaal te gebruiken voor hun huishouding. Het is een kinderrijk gebied en deze zaken vragen dringend om verbetering. De PRO zal zich conform haar statutaire doelstellingen inzetten voor rechtsbeleving door iedere Surinamer. Want recht op schoon en veilig drinkwater, grond en huisvesting behoren iedere Surinamer toe.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten