maandag 15 oktober 2018

Stichting Ride for the Roses hoopt op nieuwe initiatieven van Curaçaoënaars voor ‘the roses’

Ride for the Roses wil het liefst het hele jaar door activiteiten organiseren


De Stichting Ride for the Roses (RFTRC) wil het liefst het hele jaar door activiteiten organiseren en geeft daarvoor zelf het goede voorbeeld met de actie ‘Standing order 1.500’. Bestuurslid Curd Evertsz doet het hele jaar mee aan loopevenementen voor het goede doel en probeert daarbij zoveel mogelijk ‘standing orders’ (automatische afschrijvingen) te genereren.


De stichting hoopt op nieuwe initiatieven van Curaçaoënaars ten behoeve van ‘the roses’, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, maandag 15 oktober 2018.


De eerstvolgende activiteit van de stichting is de inmiddels traditionele filmavond, die staat geprogrammeerd op donderdag 1 november om 19.30 uur in The Cinemas. De film die wordt vertoond is ‘Bohemian Rhapsody’, over het ontstaan en enorme succes van de Engelse rockband Queen. De film gaat een dag later in première in de Verenigde Staten. De kaartverkoop (50 gulden per persoon) is al in volle gang.
De kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het RFTRC-bestuur, Van den Tweel Zeelandia, 24 uur uit de Muur op Santa Maria en Mensing’s Caminada.

Op zondag 27 januari 2019 worden meer dan 10.000 deelnemers verwacht voor de diverse onderdelen van de Ride, Swim & Walk for the Roses. Hoewel het in een sportief jasje is gestoken, gaat het er vooral om zoveel mogelijk mensen te trekken die allen hun steentje bijdragen. Vroeg in de ochtend starten duizenden lopers vanaf het Brionplein om via de Pontjesbrug of de hoge Julianabrug door de straten van Punda, Pietermaai, Marie Pompoen naar Mambo Beach Boulevard te wandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten