zaterdag 13 oktober 2018

Oud-minister Robert Peneux zou in beeld zijn om zitting te nemen in managementteam universiteit

'Ik maak me niet druk over roddels, want in dit land houdt men van roddelen'

Volgens het Dagblad Suriname van vrijdag 12 oktober 2018, wordt binnen de Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS) gespeculeerd, dat oud-minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur Robert Peneux aangetrokken zal worden om zitting te nemen in het managementteam van de universiteit.

Alhoewel dit nog maar een gerucht is, zijn grote delen van de studenten, medewerkers en docenten bevreesd dat deze ontwikkeling funest zal zijn voor de universiteit. Dit, gezien de aard en de aanpak van Peneux tijdens zijn ministerschap; zijn scherpe tong en strijdlustige attitude zijn velen nog bijgebleven. Peneux wordt daardoor getypeerd als een persoon met een ‘gevaarlijk karakter’.

Als enige universiteit van Suriname kijkt men uit naar een kandidaat die het hart op de juiste plaats heeft, vooral nu de directeursfunctie in de afgelopen jaren niet voldoende is ingevuld.

Peneux: 'Ik heb nog niets gehoord, dus ik weet ook niet wat er wordt verteld. Ik maak me niet druk over roddels want in dit land houdt men van roddelen.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten