zaterdag 13 oktober 2018

Ivanildo Plein is gekozen als voorzitter afdeling Paramaribo van de NPS

'De NPS gaat voor minimaal vijf zetels in Paramaribo bij de komende verkiezingen'

Nieuw gekozen bestuur van NPS afdeling Paramaribo voor 2018 - 2021. Niet op de foto: Frank Lo Kim Lin en Johannes Middelijn - uitlandig. (Bron foto: Ivanildo Plein)

Ivanildo Plein is vrijdagavond gekozen als voorzitter van de afdeling Paramaribo van de NPS. 'De NPS gaat voor minimaal vijf zetels in Paramaribo bij de komende verkiezingen. Minimaal vijf zetels', zei Plein op de algemene ledenvergadering in partijcentrum Grun Dyari, aldus Starnieuws zaterdag 13 oktober 2018.

'Wij komen sterker! Niets zal ons weerhouden. Wij zijn paraat.' Plein zei dit te zullen bewerkstelligen door de samenwerking met alle segmenten van de partij te continueren en verstevigen en met de ondersteuning van de gemeenschap van Paramaribo. Verder zal er strak gewerkt worden aan kadervorming van de leden en betrouwbare propagandisten te rekruteren. 'Dit zal zorgen voor groei in het aantal leden en groei in zetels.'

De NPS-Paramaribo leider die bij enkele kandidaatstelling is gekozen, zei tijdens zijn acceptatiespeech, dat hij afdeling Paramaribo de afgelopen drie jaren, ondanks alle ups en downs, staande heeft weten te houden en dat hij met zijn team wederom een uitdaging aangaat de komende drie jaren. Hij gaf aan dat de gestage groei niet onopgemerkt is gebleven in de afgelopen zittingsperiode.

Het schieten op het hoofdgebouw van de NPS tijdens een afdelingsvergadering afgelopendinsdag, noemt Plein geen toeval. 'Wij gaan niet uit de weg voor intimidatie, molest en rancune. No wan man kan stop unu', zei Plein.

De overige bestuursleden zijn Eli Dayene, Vernon Kersout, Sergio Lagadeau, Harriette Brunings, Audrey Tjung Agnie, Irma Zorg, Dennis Rusland, Rakesh Kanhai, Sankar Ramotar, Frank Lo Kim Lin, Ronald Waarde, Wensley Zandgrond, Ligia Wortel en Johannes Middelijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten