woensdag 31 oktober 2018

Directeur van Combémarkt doet aangifte van, telefonische, bedreiging

Kalipdewsing al meer dan twee weken anoniem beschuldigd van verduisteren van 50 kilo cocaïne


Kries Kalipdewsing, directeur van Combémarkt, heeft aangifte gedaan van telefonische dreigementen Kalipdewsing wordt al meer dan twee weken anoniem gebeld en beschuldigd van het verduisteren van vijftig kilogram cocaïne. Hij en familieleden worden bedreigd met de dood. De ondernemer ontkent de beschuldiging. Hij zegt de zaak te hebben aangegeven bij de justitiële autoriteiten, omdat hij niets van de drugs af weet en de dreigementen heel serieus neemt. 

'Ik bemoei me niet met die branche. Ik doe geen drugszaken', zegt Kalipdewsing vandaag, woensdag 31 oktober 2018, in de Ware Tijd, die geen idee heeft wie achter de dreigementen zit en wat die persoon beoogt. 'Ik heb die man zelf gevraagd om hem persoonlijk te spreken, omdat het mij stoort. Ik heb hem gevraagd of ik niet naar hem toe kan gaan zodat ik weet wat hij precies van me wil hebben. Hij blijft mij bedreigen en zeggen dat ik drugs van hem heb. Als het iemand is die ik moet betalen moet hij bij mij komen. Ik weet uiteindelijk niet waarom iemand zoiets doet en zulke zware beschuldigingen uit.'

Kalipdewsing heeft twee weken geleden een beloning van tussen Srd 5.000 en Srd 10.000 uitgeloofd voor de persoon die hem informatie kan verschaffen over de dader. Tot heden is er geen informatie bekend over de beller. De ondernemer zegt, dat hij op zowel bedrijfs- als privénummers voortdurend wordt gebeld en dat zijn bedrijf hiervan schade ondervindt. Hij heeft ervoor gekozen om het probleem wereldkundig te maken via Facebook om op zo'n manier hulp van de gemeenschap te krijgen bij het achterhalen van informatie over de persoon.


In 2017 was Kalipdewsing ontvoerd door een man die zich voordeed als makelaar en die driehonderdduizend euro losgeld eiste. Deze verdachte en handlangers zijn opgepakt en wachten op hun berechting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten