zondag 26 augustus 2018

36-Jarige automobilist dodelijk verongelukt op Anton Dragtenweg

(Bron foto: Facebook)
Wilfred Welcom aangereden door auto uit tegenovergestelde richting die op zijn weghelft kwam...


De 36-jarige automobilist Wilfred Welcom is vanochtend, zondag 26 augustus 2018, rond zeven uur dodelijk verongelukt na te zijn aangereden door een andere auto op de Anton Dragtenweg, zo bericht het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de 19-jarige A.B .over de Anton Dragtenweg reed komende vanuit de richting Bonistraat en gaande in de richting van de David Simonstraat.

Welcom reed vanuit de tegenovergestelde richting over de Anton Dragtenweg. Ter hoogte van pand nummer 73 moet B. met zijn auto op de rijhelft van Welcom terecht zijn gekomen. De twee voertuigen kwamen in botsing met elkaar, waardoor de auto van Welcom een paar keer over de kop sloeg. Wilfred Welcom was nagenoeg op slag dood. De brandweer moest eraan te pas komen om zijn lichaam uit zijn voertuig te halen. Hij zat alleen in zijn voertuig.

B. liep vermoedelijk een beenfractuur op. Hij zat met drie andere mannen in zijn voertuig. Die klaagden over lichaamspijnen. B. en zijn metgezellen zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

Nadere berichtgeving volgt, aldus de politie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten