zondag 22 juli 2018

Mexicaanse zangeres Fey viert haar 45e verjaardag met een sexy bikinifoto

'Ik heb het gevoel dat ik 17 jaar oud ben'



De Mexicaanse zangeres Fey vierde zaterdag 21 juli 2018 haar 45e verjaardag met een sexy bikinifoto op haar Instagram-pagina, aldus de Mexicaanse krant El Universal.


In de snapshot komt haar figuur goed tot uiting en ze schrijft het gevoel te hebben, dat ze 17 jaar oud is.




'Het leven vieren in vrijheid die je vrede en totale vervulling geeft! Bedankt voor alle liefde die ik heb ontvangen sinds de dag dat ik aankwam in deze magische plaats... Altijd opgewonden door het nieuwe dat op me wacht ... # Forever17 # FeyFelizBirthday.'

De artieste, met 558.000 volgers op Instagram, heeft felicitaties ontvangen van haar fans en allerlei complimenten voor het 'mooie lichaam'.
A post shared by Fey⚡️ (@fey) on




A post shared by Fey⚡️ (@fey) on

María Fernanda Blázquez Gil (geboren op 21 juli 1973), artistiek bekend als Fey, is een Mexicaanse zangeres. Ze heeft zeven studioalbums uitgebracht en een internationale tournee en een korte tour gedaan om haar derde studioalbum te promoten.


Ze steeg naar roem met haar gelijknamige debuutalbum, Fey, uitgebracht in 1995, gevolgd door Tierna La Noche en El Color De Los Sueños. Alle drie de studioalbums werden geproduceerd door José Ramón Florez. Tierna La Noche bereikte # 10 in het overzicht in de Top Latijns-albums.



(Suriname Mirror/La Republica/YouTube/Espectaculos/Instagram/Diario de Yucatan/Wikipedia/ Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten