zondag 15 juli 2018

Advocaat in Caruaru, Brazilië, in bijzijn van zijn 18 maanden oude dochtertje, doodgeschoten

Moord vastgelegd op beveiligingscamera


De politie onderzoekt de moord op een advocaat die in het bijzijn van zijn 18 maanden oude dochtertje werd neergeschoten. CCTV video laat de vader zien die rustig zijn lot lijkt te accepteren om zijn kleine meisje te redden. 

André Ambrósio Ribeiro Pessoa, 46, stierf na vijf schoten. laat donderdagmiddag 12 juli 2018 in Caruaru, Brazilië.


De video van de moord - vastgelegd op beveiligingscamera - toont het slachtoffer dat aankomt bij het huis van zijn ex-vrouw om de peuter af te zetten. Zodra hij met zijn dochter en kindermeisje uit het voertuig stapt, nadert de moordenaar hen met een pistool.

De schutter draagt vervolgens de advocaat op om het kind aan de babysitter te overhandigen voordat hij Pessoa instrueert om op het trottoir neer te knielen. Kalm het kind overhandigend, knielde de man tot zijn dood.

Voordat de oppas zelfs een kans had om weg te lopen, vuurde de schutter vijf schoten af ​​op het hoofd van de man en doodde hem ogenblikkelijk.


De moordenaar, die volgens de politie een zilveren auto bestuurt, is nog niet geïdentificeerd. Het motief blijft ook onduidelijk. Autoriteiten zijn geneigd te geloven, dat de moord eerder een moord was dan een roof, omdat 1.000 dollar in contanten die het slachtoffer had op het moment van zijn overlijden, in zijn zak bleef.



(Suriname Mirror/Jornal de Caruaru/RT/Twitter/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten