vrijdag 30 maart 2018

Man (42) aangehouden door politie van Santo Boma voor mishandeling ex-vrouw

Verdachte zou ook zijn 17-jarige dochter seksueel hebben misbruikt

 
Het Korps Politie Suriname bericht donderdag 29 maart 2018, dat de politie van Santo Boma de 42-jarige R.M. in verzekering heeeft gesteld voor mishandeling van zijn ex-vrouw. De politie kreeg melding van een mishandeling op een adres in het ressort. Daar aangekomen werd het slachtoffer aangetroffen. Zij verklaarde al zeven maanden geleden de relatie met haar man te hebben verbroken, vanwege het feit dat hij zijn 17-jarige dochter seksueel zou hebben misbruikt. Het onderzoek in deze zaak is bij de politie van de afdeling Jeugdzaken. 

De man, die in dezelfde buurt woonachtig is, scheldt haar vaak uit. Op de avond van 25 maart ging de ex-partner met haar twee dochters naar de winkel en liepen voorbij de woning van de man. Bij die gelegenheid schold en bedreigde de man de vrouw en haar kinderen. Zij negeerden hem en vervolgden hun weg.

Op de terugweg kwam haar ex-partner plotseling vanuit een bosschage, gewapend met een stuk hout, tevoorschijn. Hiermee bracht hij de vrouw slagen toe op haar benen. De oudste dochter schoot haar moeder te hulp, terwijl de jongste dochter hulp zocht bij de buren.
De man, die dit doorhad, rende op een bepaald moment zijn woning binnen. De ingeschakelde agenten hielden hem dezelfde dag aan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten