vrijdag 30 maart 2018

Live Entertainment Center gaat zelf evenementen organiseren in voormalig Flamboyant Park

'Eigen activiteiten vooral vakbeurzen met een hoog informatief gehalte en sportevenementen'


Live Entertainment Center gaat zelf evenementen organiseren, aldus Maureen Maynard van het managementteam, dat het voormalige Flamboyant Park heeft overgenomen, vandaag, vrijdag 30 maart 2018, in de Ware Tijd. 

Het concept is anders dan hoe de plek voorheen werd gerund. Maynard doet uit de doeken dat de eigen activiteiten grotendeels zullen bestaan uit vakbeurzen met een hoog informatief gehalte. In november heeft At Live met een autobeurs een voorzichtige aanvang gemaakt. Die beurs was volgens haar ontzettend succesvol en een vervolg staat gepland voor juli. Aan de tweede editie doen alleen officiële dealers van automerken mee.


Naast de beurzen, die elk kwartaal gehouden zullen worden, ligt de focus op sportevenementen. 'We hebben vorig jaar al een goed Champions League-event gedraaid. Dat gaan we dit jaar ook weer groots aanpakken met de STVS. Daarnaast staat het WK voor de deur en daarvan zullen we ook de halve finale en finale op groot scherm laten zien.'

Sinds de overname van de locatie vorig jaar zijn er wat activiteiten ontplooid. Op 13, 14 en 15 april wordt alweer de volgende beurs gehouden in Live Entertainment Center. De organisatie richt zich daarbij op veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten