zaterdag 24 maart 2018

Braziliaanse Miss Bum Bum winnares 2015 en model Suzy Cortez uitdagend op de fiets in Londen

Suzy Cortez trekt de aandacht in Britse hoofdstad...



Miss Bum Bum winnares 2015 en model Suzy Cortez uit Brazilië heeft weer eens bewezen, dat ze de meest waardige drager is van de titel 'Miss BumBum', aangezien ze onlangs een foto op haar Instagram-account heeft gedeeld van een gedurfde fietstocht. Suzy verschijnt op een straat in Londen, Engeland, om een ​​fietstocht te maken, maar wat de aandacht trekt is de schaarse kleding die ze draagt.....


Hoewel Suzy een beetje ver van de camera's verwijderd is, verrast ze haar volgers en fans altijd via haar sociale netwerken, vooral Instagram. Deze gelegenheid was niet anders, want met de gedurfde publicatie kreeg zij een groot aantal reacties en 'I like it's'.





Op de foto zien we haar al fietsend rijden, en iedereen an zien dat ze geen broek of korte broek draagt. In plaats daarvan draagt ​​ze alleen een heel kleine string. De foto heeft bijna 50 duizend 'likes' gekregen in minder dan een dag na de publicatie en bijna 500 reacties, allemaal lovend over het prachtige model.

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on


Dit is niet de eerste keer, dat Suzy haar volgers streelt met haar weinige kleding en uitdagende poses, op andere momenten heeft ze zichzelf getoond zonder een top en pronkt met haar tatoeages, of met een ander type lingerie en ondergoed.

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on

Geen opmerkingen:

Een reactie posten