woensdag 14 maart 2018

Bonaire een van de bestemmingen van de Caribbean Air Rally 2018

Tourism Corporation Bonaire en BIA nodigen  bevolking uit voor uniek eerste Air Rally evenement



Tourism Corporation Bonaire en BIA (Bonaire International Airport) willen de Boneriaanse bevolking van harte uitnodigen voor het eerste Air Rally evenement op Bonaire. Dit evenement zal plaatsvinden van zondag 18 maart tot en met 20 maart 2018. Dit is onderdeel van de Caribbean Air Rally 2018 editie, waarvan Bonaire ook een van de bestemmingen is, zo bericht Bonaire Nieuws.

De Air Rally is een uniek internationaal evenement dat 18 dagen zal duren. Gedurende deze dagen bezoeken 40 deelnemers 8 bestemmingen in het Caribisch gebied, Zuid- en Midden-Amerika.

Naast Bonaire zullen de Air Rally deelnemers ook Puerto Plata (Dominicaanse Republiek) Anguilla (Tobago), Barranquilla, Cartagena (Colombia), Panama City (Panama), Limon (Costa Rica), Roatan (Honduras), Cozumel (Mexico) en Marathon, Florida (VS) bezoeken.


Op deze manier wensen de deelnemers op een speciale manier de cultuur, natuur en activiteiten van de desbetreffende bestemmingen te ervaren.

Alle geïnteresseerden kunnen de 16 privévliegtuigen komen spotten en begroeten in de omgeving van Donkey beach en-of Te Amo beach op 18 maart 2018 tussen 12:00 uur en 13:00 uur. De deelnemers aan de rally zullen het eiland verkennen en ook een aantal eiland ambtenaren ontmoeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten