woensdag 17 januari 2018

14-Jarig 'onhandelbaar' meisje zwanger - Vermoedelijke verwekker (21) aangehouden

Meisje verklaart, dat zij met meerdere mannen naar bed is geweest

Moeder van meisje èn meisje willen geen strafrechtelijke vervolging van de verdachte 


Het Dagblad Suriname meldt vandaag, woensdag 17 januari 2018, dat de 21-jarige R.L. gisteren door de politie is ingesloten wegens het hebben van gemeenschap met een minderjarige. De vader van het 14-jarig meisje deed aangifte bij de politie, dat zijn minderjarige dochter 6 maanden in verwachting is van de verdachte. Hij had de verdachte ettelijke malen gewaarschuwd om ver van zijn dochter te blijven. 

Uit het politieonderzoek blijkt, dat het meisje een onhandelbaar kind is. Zij is zo'n 20 keer van huis weggelopen en zij is ook acht 8 keer door Opa Doelie begeleid.

De politie heeft de verdachte aangehouden en hem ondervraagd. Hij twijfelt of hij de verwekker is. Het meisje heeft bij de politie verklaard, dat zij met meerdere mannen naar bed is geweest, maar zij twijfelt er niet aan dat L. de verwekker is.

De ouders van het kind wonen niet meer samen. Het meisje woont bij haar vader in. Opmerkelijk in deze is wel, dat noch de moeder van het slachtoffer noch het meisje enige vorm van strafrechtelijke vervolging van de verdachte willen.

De politie heeft na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie de verdachte ter zake artikel 289 Wetboek van Strafrecht, het hebben van seks met een jeugdige, ingesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten