dinsdag 28 november 2017

Zwanger meisje (16) doet aangifte van verkrachting

Slachtoffer zou al twee jaar met verdachte bevriend zijn.... op social media

Op haar verjaardag nodigt ze de man uit voor een ontmoeting


De politie van Wanica kreeg vrijdagavond een melding van een verkrachting. Een 16-jarig meisje deed aangifte van verkrachting. Volgens haar verklaring was zij al twee jaren bevriend met ‘iemand’ op social media. 

Zij was - zo meldt het Dagblad Suriname maandag 27 november 2017 - op die bewuste dag jarig en nodigde de man uit voor een ontmoeting. De persoon, die bij haar bekend is, haalde het meisje op. Hij bracht het slachtoffer eerst naar de Kronenburgweg. Op een onbewoond gedeelte van de weg bracht de verdachte het voertuig, naar zeggen van het slachtoffer, tot stilstand en probeerde seks met haar te bedrijven. Zij verzette zich hevig, waarbij de verdachte haar zou hebben mishandeld.

Nadien heeft de bestuurder haar in de wagen meegenomen naar de Hanna’s Lustweg. Daar zou hij haar daadwerkelijk hebben verkracht. Na zijn daad zou de verdachte het slachtoffer op de kruising van de Hanna’s Lustweg en de Ramtahalsingweg hebben afgezet.

De politie heeft de aangifte opgenomen en heeft het slachtoffer voor verder onderzoek verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De politie heeft geen uitwendige letsels bij het slachtoffer waargenomen. Volgens het meisje is zij vier maanden zwanger.

Zij had de man uitgenodigd en hem wat geld gevraagd niet wetende, dat hij haar dit zou aandoen.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten