donderdag 9 november 2017

Twee schietpartijen op één avond in Koraal Specht, Curaçao

Drie verdachten schietpartij in Kaya Kitrin aangehouden

 
Paradise FM bericht vandaag, donderdag 9 november 2017, dat gisteravond laat werd geschoten in de de Kaya Kitrin in de wijk Koraal Specht. De meldcentrale van de politie stuurde diverse patrouilles naar de plaats waar volgens getuigen enkele mannen vanuit een auto schoten in de lucht hadden gelost. 

De patrouilles gingen in de buurt op zoek naar de auto en troffen die aan even verderop langs de kant van de weg. De drie inzittenden moesten op straat gaan liggen en werden geboeid, terwijl de auto werd doorzocht. Er werden geen vuurwapens gevonden, wel lag er een huls op de vloer.

Vervolgens werd onderzoek verricht in de Kaya Kitrin waar nog eens zes hulzen werden gevonden. De drie verdachten zitten achter de tralies in afwachting van nader onderzoek.

Er vond diezelfde avond nog een tweede schietpartij in Koraal Specht plaats. Daarbij werd geschoten op een huis en een auto in de Kaya Chi Cu Cha door volgens getuigen een lange man die te voet was. Door de politie werden even later vijf hulzen gevonden. Het motief voor de schietpartij is niet bekend, de bewoner van het huis zei dat hij met niemand problemen heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten