woensdag 11 oktober 2017

Guangdong Zhenrong Energy tracht Curaçao met woorden gerust te stellen

'Wij bieden miljarden dollars aan investeringen zonder enige overheids- of bankgarantie'


'GZE’s intenties waren en blijven oprecht.' Met deze zin en met diverse andere bewoordingen wil Chen Bingyan (zie foto - Bron: Jeu Olimpio/Antilliaans Dagblad), directeur en de bevoegde vertegenwoordiger van Guangdong Zhenrong Energy (GZE), Curaçao geruststellen, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, woensdag 11 oktober 2017. 

'Wij bieden miljarden dollars aan investeringen zonder enige overheids- of bankgarantie. Dat is niet eerder vertoond in de Curaçaose alsook in de Nederlandse geschiedenis', aldus een verklaring - ‘GZE Statement about the News in Curaçao on Oct 9, 2017’.

Verwezen wordt naar berichtgeving in onder meer het Antilliaans Dagblad, ‘GZE in problemen’, kopte het dagblad krant maandag op basis van een artikel van een nieuwswebsite in Singapore over ernstig financiële problemen bij dochteronderneming Titan Petrochemicals - de onderneming die als ‘preferred bidder’ de LNG-terminal bij Bullenbaai moet bouwen - en de gevolgen daarvoor door GZE, dat allerlei overeenkomsten tekende voor de upgrading van de olie-industrie op Curaçao.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten