zaterdag 30 september 2017

'President Desi Bouterse is niet opgenomen in het ziekenhuis'

'Het bericht wordt opzettelijk verspreid op social media door kwaadwilligen'

'Het doel hiervan is paniek te zaaien en een sfeer van onzekerheid te creëren bij grote delen van het volk'


President Desi Bouterse is niet opgenomen in het ziekenhuis. De directeur van het Nationaal Informatie Instituut (NII), Clifton Limburg, laat vandaag, zaterdag 30 september 2017, via een persbericht van het NII weten, dat het bericht opzettelijk wordt verspreid op social media door zogenoemde 'kwaadwilligen'. 

'Het doel hiervan is om paniek te zaaien en een sfeer van onzekerheid te creëren bij grote delen van het volk', beweert Limburg, die kennelijk de verstandelijke vermogens van grote delen van het volk, om dergelijke berichten op waarheid in te schatten, onderschat. Het zijn juist Limburg en 'zijn' NII die nu, weer, aan stemmingmakerij doen.

Hij geeft nogmaals aan dat op advies van het medische team het staatshoofd nog moet uitrusten, na de recente ingreep op Cuba. Zodra de president volledig hersteld is, gaat hij weer aan de slag.

'Tot dan fungeert Z.E. Ashwin Adhin als waarnemend president. De gemeenschap wordt opgeroepen om niet af te gaan op sensationele berichtgevingen die vooral op social media de ronde doen.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten