zaterdag 16 mei 2020

Patricia van Ommeren door minister Misiekaba benoemd als 'beleidsadviseur'...

(Bron foto's:Facebook)
Onduidelijk wat Van Ommeren doet en wat haar ervaring is...

'NDP loopt schaamteloos haar politieke vrienden op diverse plekken te accommoderen'


Patricia van Ommeren is door minister van van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo), André Misiekaba, afgelopen woensdag benoemd als beleidsadviseur op zijn ministerie. De vrouw, ook wel bekend als ‘Mama’ of ‘Deki Bolu’, is één van de circa vijftig mensen die een vaste aanstelling van Misiekaba hebben gekregen, aldus Waterkant.net vandaag, zaterdag 56 mei 2020. 

Wat Van Ommeren precies gaat doen, is niet geheel duidelijk. Volgens Misiekaba zal ze adviseren op met name politiek gebied. Welke ervaring zij daarvoor heeft is ook niet geheel duidelijk, maar volgens de minister is ze een ervaren politica.

'Patricia van Ommeren is geen onbekende in Suriname. Ik heb gemeend haar als beleidsadviseur in te stellen en met name op politiek gebied. Mevrouw van Ommeren is een ervaren politica en met name op politiek gebied gaat ze mij adviseren', aldus de uitleg van Misiekaba.

Critici hebben met verbazing gereageerd op het feit dat Misiekaba minder dan twee weken voor de verkiezingen met baantjes loopt te strooien en een vaste aanstelling aan mensen geeft. Dat Van Ommeren wordt aangesteld als beleidsadviseur op zijn ministerie zien zij ook als het zoveelste bewijs dat de NDP schaamteloos haar politieke vrienden op diverse plekken loopt te accommoderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten