donderdag 28 mei 2020

Man (21) aangehouden voor steekincident Huigenbos Amsterdam-Zuidoost

(Bron foto: Crimesite)
Slachtoffer zou iemand zijn uit de drillrapcrew FOG uit Venserpolder


De politie bericht vandaag, donderdag 28 mei 2020, dat gisteravond rond half zeven een steekincident heeft plaatsgevonden op Huigenbos in Amsterdam-Zuidoost. Hierbij is een man zwaar gewond geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is nog niet aanspreekbaar en het is nog zeer onduidelijk wat er precies heeft afgespeeld. 

Wel is duidelijk, dat het slachtoffer door meerdere mannen is aangevallen en dat daarbij ook gebruik is gemaakt van een groot mes, mogelijk een machete.

Meerdere politie-eenheden hebben gezocht naar mogelijke verdachten en korte tijd later is er een 21-jarige man aangehouden. Recherche en Forensische Opsporing hebben een onderzoek ingesteld op het plaats delict. Door een speurhond van de Landelijke Eenheid is er in de omgeving gezocht en zijn er meerdere goederen in beslag genomen ten behoeve van het onderzoek. De verdachte zit nog vast en zit in volledige beperkingen.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u meer informatie die de recherche kan helpen in het onderzoek? Bel 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Volgens bronnen is het slachtoffer met een machete in zijn buik en gezicht gestoken, aldus Crimesite. Het slachtoffer werd door de politie op straat aangetroffen.

Het slachtoffer zou naar verluidt iemand zijn uit de drillrapcrew FOG uit Venserpolder. FOG is dezelfde crew waar de in september 2019 doodgestoken drillrapper Jay-Ronne Grootfaam (18) alias “RS” en “TrappyDemon” in zat. Voor die dodelijke steekpartij zitten twee verdachten vast.

FOG vecht online en offline een ruzie uit met drillgroep KSB uit Kraaiennest. KSB wordt ook in verband gebracht met de steekpartij van gisteravond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten