zondag 10 mei 2020

Francis Ngannou maatje te groot voor 'Bigi Boy' Rozenstruik

Kameroenees slaat Rozenstruik binnen 20 seconden knock-out

(Bron foto: Twitter)

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik is er, in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 mei 2020, niet in geslaagd te winnen van zijn tegenstander uit Kameroen Francis Ngannou (33) tijdens UFC 249 in Jacksonville Veterans Memorial Arena in Florida, VS.




Eerder werd bekend, dat dit een van de belangrijkste wedstrijden in het leven van Rozenstruik zou zijn. Als hij had gewonnen van Ngannou, mocht Bigi Boy namelijk op voor de wereldtitel bij de UFC, zei UFC-baas Dana White afgelopen week.



'Toen hij me uitdaagde, had ik meteen door dat hij niet wist waar hij aan was begonnen', aldus Ngannou, de nummer twee op de lijst met meeste knockouts (9) in de UFC sinds 2015, in een eerste reactie na de partij. 'Hij heeft veel potentie, maar op dit moment is hij nog niet klaar voor mij.' 

Ngannou bezet de tweede positie in de zwaargewichtdivisie, achter kampioen Stipe Miocic en nummer-één-uitdager Daniel Cormier.

Het evenement in Jacksonville vond vanwege het coronavirus plaats achter gesloten deuren. Publiek was niet welkom en alle atleten, coachen en ander personeel werden uitvoerig gemonitord en getest in aanloop naar de zaterdagavond.

(Suriname Mirror/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten