zondag 24 mei 2020

Alfaisie, DOE-voorzitter, staat open voor samenwerking met gelijkgerichte partijen

Samenwerking met NDP voor DOE absoluut geen optie


Steven Alfaisie, voorzitter van DOE, ziet niet alleen de mogelijkheid tot samenwerken met andere politieke partijen na de verkiezingen, maar zelfs de noodzaak daarvan. Dat zegt hij zaterdag 23 mei 2020 in het Dagblad Suriname.

'Alleen, we zullen nooit kunnen samenwerken met de partij die zo'n desastreus beleid gevoerd heeft de afgelopen jaren. Met gelijkgerichte partijen, integere mensen die ook het beste willen voor ons land qua economie, welvaart en welzijn voor eenieder, gerechtigheid en alle andere zaken die goed zijn voor ons land en volk, zullen wij sowieso niet alleen samen willen, maar ook moeten werken. We willen ook niet dat één partij wederom alle macht naar zich toetrekt en kan doen en laten wat ze willen, dus een samenwerking tussen partijen die goede plannen, intenties en competenties hebben, zien wij van DOE zeker wel zitten, en daar kijken we naar uit. Veel hangt af van het mandaat, welke onze kiezers ons geven. Met vijf zetels kun je immers al veel meer dan met één zetel.'

Overigens had Steven Alfaisie reeds in een gesprek met het Dagblad Suriname op 24 februari elke samenwerking met de NDP helemaal uitgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten