zondag 5 april 2020

Politie houdt in Paramaribo 23 personen aan voor negeren avondklok

Meeste overtredingen in de politieressorten Nieuwe Haven en Kwatta


De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 5 april 2020 weer moeten optreden tegen ongehoorzame burgers. De personen die zich na acht 's avonds nog op straat ophielden, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze mochten zondagochtend na zes uur naar huis, aldus de Ware Tijd. 

In totaal hield de politie in Paramaribo 23 personen aan die op straat waren tussen acht uur 's avonds en zes uur 's morgens. De meeste overtredingen waren in de politieressorten Nieuwe Haven en Kwatta. In het ressort Santodorp hielden enkele hangjongeren zich nog op straat op, maar bij het zien van de politie kozen ze het hazenpad.

Zondag is het precies één week, dat de partiële lockdown werd ingesteld door de president van Suriname. Daartoe werd besloten om verspreiding van het nieuwe coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan in het land. Alleen met uitdrukkelijke toestemming van het NCCR (Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing) mogen burgers zich tussen acht uur 's avonds en zes uur 's morgens zich op straat begeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten