zondag 12 april 2020

ABOP houdt eerste alternatieve online massameeting

Bijeenkomst live te volgen op social media en bij Asosiye en Koyeba


De ABOP houdt komende zaterdag op een alternatieve manier haar eerste massameeting. Deze bijeenkomst zal zowel online als via social media en live worden uitgezonden bij Asosiye, Koyeba en mogelijk Apintie televisie. Partijvoorzitter Ronnie Brunswijk gaat ook alle Assemblee-kandidaten presenteren aan de samenleving, aldus hoofdbestuurslid Marinus Bee vandaag, zondag 12 april 2020, op Starnieuws. 

'Door de corona-crisis is het niet meer mogelijk om massa mensen op de been te brengen, maar we gaan wel ervoor zorgen dat Surinamers de boodschap hoe het land uit de crisis te halen van de ABOP gaat krijgen', zegt Bee.

Het doet de partij bijzonder goed dat de kandidaten op de verschillende lijsten heel goed zijn aangekomen. Er is balans tussen jong, oud, deskundigheid en gender te vinden op de lijsten, stelt de politicus.

Brunswijk zal uitleg geven over de lijstverbindingen met de Pertjajah Luhur.

Op weg naar de verkiezingen gaat ABOP een aantal van deze online meetings houden. De opzet blijft hetzelfde met speeches van partijtoppers en entertainment. 'We beloven de samenleving dat we ons gaan houden aan alle Covid-19 regels zoals voorgeschreven door de regering en de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Gezondheid komt op de eerste plaats maar a boskopu musu prati go doro', stelt Bee.

De online massameeting wordt gehouden van 17.00 tot 19.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten