zondag 12 april 2020

Baithak Gana-zanger Kishen Bholasing in Amsterdam overleden aan gevolgen coronavirus

(Bron foto: Facebook-Bholasing)
Bholasing werd slechts 35 jaar


De Surinaams Nederlandse Baithak Gana-zanger Kishen Bholasing is vanochtend, zondag 12 april 2020, in het AMC in Amsterdam, verleden aan de gevolgen van het coronavirus. Bholasing was slechts 35 jaar. 

Op social media stromen volgens de Ware Tijd de reacties op het overlijden van de artiest binnen. 'Wij hebben een topper van de Baithak Ganascene verloren. In het verleden hebben wij hem vaak mogen begeleiden en samen muziek mogen maken. R.I.P. Kishan Bholasing', reageert Sami Khusial van SS Promotions en manager van de band Xtenzz.

Setish Bindraban bandleider van Sabroso reageert geschokt op het heengaan van de artiest. 'Wauw Kish ik had dit zeker niet zien aankomen, omdat ik Niermala (jouw echtgenote) recentelijk nog had gesproken. We hebben in jouw een groot artiest verloren.'

Dj Zunils van Royal Dutch Entertainmenty zegt: 'We zullen je enorm missen. Bedankt voor je support, vriendschap, tips en die talloze gezellige momenten.'

Kishen Bholasingh was zoon van de bekende bekende Baithak gana-artiest en Rosie Bholasing Jiboth. De bekende Baithak ganazangeres Motimala Bholasing is zijn tante. Hij was in maart voor het laatst in Suriname voor het verzorgen van optredens in verband met Phagawa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten