donderdag 13 februari 2020

TBL Cinemas verhoogt haar entreeprijzen fors zonder tekst en uitleg

Bioscoop onder vuur na aankondiging prijsverhoging

TBL Cinemas geeft geen openheid over het waarom van de verhoging van de entreeprijzen


De enige bioscoop van Suriname, TBL Cinemas, heeft woensdag haar prijzen fors verhoogd. Dat heeft het bedrijf via haar Facebook-pagina bekend gemaakt, aldus Waterkant.net vandaag, donderdag 13 februari 2020. Daarbij is een tabel met nieuwe prijzen gepubliceerd. Het bedrijf geeft geen openheid over het waarom van de verhoging van de entreeprijzen....

Uit het nieuwe overzicht blijkt, dat de prijs van een gewone voorstelling (regular) voor volwassenen is gestegen van Srd 27,50 in april 2019 naar Srd 37,50 nu. De prijs van een 3D voorstelling (regular) was Srd 32,50 en wordt nu Srd 42,50.

Het is niet de eerste prijsverhoging van het bedrijf. In april vorig jaar werden de prijzen ook aangepast, maar dan in verband met het landelijk tekort aan Surinaamse munten.

Op het Facebookbericht van TBL over de prijsverhoging is in een paar uur tijd meer dan 1.000 keer gereageerd. De meeste mensen zijn niet te spreken over de verhoging van de prijzen. De stoelen moeten het ontgelden, die kennelijk niet in al te goede staat verkeren.

In maart 2018 werd bekend, dat de bioscoop draait op verlies....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten