woensdag 12 februari 2020

Minister Ferrier wil niet reageren op 'rotzooi' op social media

Minister niet ziek thuis vanwege schandaal rond haar zoon Van Trikt

Ferrier is herstellende van een gebroken arm...


Minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur Lilian Ferrier heeft woensdag 12 februari 2020 in de Times of Suriname gereageerd op geruchten over haar langdurig ziekteverlof, aldus Waterkant.net

Via social media werd haar afwezigheid in verband gebracht met de perikelen rond haar zoon, ex-governor van de Centrale Bank van Suriname Robert-Gray van Trikt. In werkelijkheid heeft de bewindsvrouwe een armfractuur opgelopen.

Boze tongen beweerden; dat Ferrier plotseling ‘ziek’ zou zijn geworden na het nieuws over het ontslag van haar zoon Robert. Maar, Ferrier zou in december thuis uitgegleden zijn en daarbij een arm hebben gebroken. Ze is sindsdien met ziekteverlof en zal op 20 maart haar werk hervatten.

Ferrier zegt in de Times als reactie op de geruchten, dat ze niet wil ingaan op rotzooi. De minister zegt dat ze zich nu bezighoudt met de kwestie van de Centrale Bank van Suriname, waarbij haar zoon is aangehouden en ingesloten.

Minister Lilian Ferrier is het nichtje van Johan Ferrier, de laatste gouverneur en eerste president van Suriname. Ze studeerde klinische en ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Leiden. In april 2018 nam zij het roer over van Robert Peneux op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten