maandag 20 januari 2020

Veroorzaker verkeersongeluk op Afobakaweg zaterdag 28 september nu pas aangehouden

Man dook na behandeling van verwondingen in AZP onder 

Veroorzaker ongeluk niet in bezit van rijbewijs


De afdeling Verkeersunit van regio Midden van het Korps Politie Suriname heeft afgelopen donderdag de 25-jarige R.M. aangehouden. Deze verdachte veroorzaakte zaterdag 28 september op de Afobakaweg ter hoogte van mast drie een aanrijding. Hij reed een andere personenauto aan. Zowel M. als de andere automobilist en zijn mede inzittende liepen zwaar lichamelijk letsel op. De drie gewonden werden per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Inmiddels zijn alle drie gewonden ontslagen uit het ziekenhuis, dat meldt het korps maandag 20 januari 2020.

M., die zich moest melden bij de politie, dook onder. Hij werd meermalen opgespoord, doch wist uit handen van de politie te blijven.

Na verkregen informatie werd hij door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Verkeersunit van regio Midden op zijn werk in het ressort Uitvlugt aangehouden.

Onderzoek heeft uitgewezen, dat de man niet in het bezit is van een rijbewijs. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten