woensdag 22 januari 2020

Stichting Monumentenzorg Curaçao wint rechtzaak tegen Personal Training Curaçao bv

PTC moet pand aan Scharlooweg ontruimen en sleutels aan SMC teruggeven


Stichting Monumentenzorg Curaçao (SMC) heeft de zaak tegen Personal Training Curaçao (PTC) bv gisteren op alle fronten gewonnen. PTC van Jos van Wordragen en Roy Imming moet binnen twee weken na het vonnis het pand aan de Scharlooweg ontruimen en de sleutels aan SMC teruggeven, zo schrijft vandaag, woensdag 22 januari 2020, het Antilliaans Dagblad

Als Van Wordragen en Imming binnen dertig dagen na betekening van het vonnis niet aan de veroordeling voldoen, is de deurwaarder bevoegd de sterke arm van de politie en justitie in te roepen om dit alsnog voor elkaar te krijgen.

PTC is door het gerecht tevens veroordeeld tot de betaling aan SMC van 48.520 gulden aan huurachterstand en tot de betaling van een gebruikersvergoeding van 7.420 gulden per maand, telkens bij vooruitbetaling, zolang PTC na 31 december 2019 het gehuurde pand aan de Scharlooweg niet volledig heeft ontruimd.

Tot slot wordt PTC in de proceskosten veroordeeld, aan de zijde van SMC begroot op 2.782,76 gulden. Volgens het gerecht is PTC tekortgeschoten in de nakoming van haar verplichting tot huurbetaling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten