woensdag 22 januari 2020

Ex-politieagent doodgeschoten bij barbershop aan Welgedacht A weg

Manodjkoemar Mohan (50), hoofd beveiliging bij Newmont Mining, slachtoffer van overval


Waterkant.net bericht woensdagmiddag 22 januari 2020, dat rond half twaalf 's ochtends het Command Center een melding binnen kreeg van een roofoverval bij een barbershop aan de Welgedacht A weg. De beller gaf aan dat er een slachtoffer zou zijn met een schotverwonding. 

Agenten troffen ter plekke een man aan met een schotwond in de buikstreek, nabij Italians barbershop. Het gaat om de 50-jarige Manodjkoemar Mohan, werkzaam bij Newmont Mining als hoofd beveiliging (zie foto onderaan).

Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Bij aankomst werd echter geconstateerd, dat de man was overleden.

De Ware Tijd bericht, dat Mohan zich in de barbershop bevond toen twee mannen, die hun gezicht half hadden bedekt, binnenkwamen. Ze beroofden een klant en de barber van hun halsketting.
Vervolgens werd aan de ex-politieman gevraagd om zijn autosleutel af te staan. Er ontstond een worsteling waarbij twee schoten werden gelost. Mohan werd geraakt in de buikstreek en probeerde via de achterdeur van de barbershop te vluchten, maar viel neer.

Na de beroving stapten de verdachten in een voertuig en reden weg. Het gebied werd door verschillende politie eenheden uitgekamd zonder het gewenste resultaat.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten