woensdag 22 januari 2020

Bekend ontbijt- en brunchrestaurant CY Coffee door autoriteiten gesloten

Bestuursambtenaren stuiten op onhygiënische misstanden


Het bekende ontbijt- en brunchrestaurant CY Coffee is gistermiddag tot nader order gesloten in opdracht van districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost. Dit meldt Waterkant.net vandaag, woensdag 22 januari 2020.

Bestuursambtenaren hadden een inval gepleegd waren gestuit op misstanden die van dien aard waren, dat er onmiddellijk overgegaan moest worden tot sluiting van de zaak in Suriname.

De inval vond plaats op het moment dat de etenszaak druk was. Klanten die aan het wachten waren om hun bestelling te plaatsen, stonden er versteld van dat de etenszaak direct moest sluiten vanwege ernstige geconstateerde misstanden.


Velen reageerden geschokt op social media toen bekend werd gemaakt dat de etenszaak gesloten is vanwege de onhygiënische situatie. Beweerd werd dat het een top restaurant is en de bereiding en opslag van het voedsel zeker volgens de regels geschied.

Maar, gepubliceerde foto’s wijzen anders uit. De vergunninghouder is aangezegd de geconstateerde misstanden te herstellen en moet zich op het commissariaat melden voor het voldoen van de opgelegde boete.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten