dinsdag 7 januari 2020

Bromfietser (18) paar weken na botsing met auto alsnog overleden aan verwondingen

Politie zoekt Cubaan die na aanrijding is doorgereden...


De 18-jarige bromfietser Chequille Pigot is gisteren alsnog in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden na op vrijdag 13 december te zijn aangereden door een auto. Dit meldt het Korps Politie Suriname vandaag, dinsdag 7 januari 2020. Beide voertuigen reden over de Kwattaweg, komende vanuit de richting van het stadscentrum en gaande richting de Kernkampweg. Ter hoogte van De Boerbuitenweg moet de bromfietser zonder te hebben gelet op  verkeer dat van achteren kwam, een rechtse bocht hebben beschreven met als gevolg de botsing. 

De automobilist reed na de aanrijding door. Per ambulance werd Chequille afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo waar hij op de afdeling Intensieve Zorg werd opgenomen.

Vandaag is bekend geworden, dat de 62-jarige Gisham K., op wiens naam de auto geregistreerd staat, is aangehouden en hangende het onderzoek, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld. Deze man bezit de Surinaamse nationaliteit.

Volgens verklaring van hem werd de auto op de dag van de aanrijding bestuurd door een Cubaan. Na de aanrijding is deze Cubaan doorgereden, waarna hij het voertuig bezorgde bij het bedrijf waar hij werkzaam was. Daarna is de man spoorloos verdwenen. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten