donderdag 16 januari 2020

Broer van NDP-kopstuk Amzad Abdoel stapt van NDP over naar VHP

(Bron foto: VHP)
Istagar Abdoel verlaat NDP uit ontevredenheid over het slechte beleid van NDP


Istagar Abdoel, de broer van NDP-fractieleider Amzad Abdoel, is gisteravond toegetreden tot de VHP tijdens een wijkvergadering bij zijn woning aan de Sophiaslustweg. Volgens Waterkant.net vandaag, donderdag 16 januari 2020, heeft de broer bij zijn woning ruimte aan de VHP voor vergaderen aangeboden om kwaad bloed bij zijn broertje te zetten die aan de voorkant woont.

Istagar heeft uit ontevredenheid over het slechte beleid van de NDP de partij verlaten.

De VHP laat weten, dat naast de oudere Abdoel, ook een grote groep trekkers en ondersteuners van de NDP ressort Kwatta en omgeving toegetreden zijn tot de partij. Volgens de VHP bestond de opkomst uit ruim 200 personen, waaronder ook veel vrouwen en jongeren, die voorheen Amzad Abdoel hadden ondersteund. De groep heeft de VHP in maximale ondersteuning toegezegd en zal van nu af samen met Istagar Abdoel, Raïef Ramdjan, Thakoerpersad Soechit, Imtiaz Teribenie, Arafat Bholai, Hassan Abdoelradjak en anderen in eenheid optrekken en structuren opzetten, om meer zetelwinst te garanderen.

Volgens de VHP hebben de aanwezige buurtbewoners van Sophiaslustweg en omgeving aangegeven de vele loze beloften en het desastreuze beleid van de Surinaamse regering Bouterse/Adhin zat te zijn en geen vertrouwen meer te hebben in deze regering. Er is unaniem besloten om vanaf gisteren allen te overtuigen, te motiveren en mobiliseren om op 25 mei op de VHP te stemmen en voorgoed af te rekenen met corruptie, criminaliteit, armoede en slecht bestuur van het land, zo meldt de partij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten