donderdag 12 december 2019

CLO-voorzitter Hooghart biedt minister Noersalim wensenpakket aan

(Bron foto: NII)
'We hebben goed gesprek gehad en ik heb een goed gevoel overgehouden'



Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken heeft het bestuur van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) deze week ontvangen op zijn kabinet. Tijdens de vergadering hebben de CLO en de bewindsman zich gebogen over de positieverbetering van de ambtenaren en de pensioengerechtigden, die zijn opgenomen in het ingediend wensenpakket.

'In het wensenpakket zijn voorts opgenomen, het evalueren van de verschillende toelagen met de mogelijkheid tot bijstelling', zegt CLO-voorzitter Ronald Hooghart, aldus woensdag 11 december 2019 het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Hij geeft aan dat het een positief gesprek is geweest en kijkt uit naar de uitvoering van het wensenpakket. 'We hebben een goed gesprek gehad en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden.' 

De bewindsman stelt, dat hij bezig is om na te gaan hoe invulling gegeven kan worden aan het wensenpakket. Het ministerie kan pas overgaan tot uitvoering als partijen helemaal eens zijn over niet alleen de richting, maar ook de punten die zijn opgenomen.

Noersalim zal het wensenpakket zo snel mogelijk naar de regering doorgeleiden ter bestudering van de uitvoering ervan. 'Na een algehele overeenstemming van de regering zal dan overgegaan kunnen worden tot een gefaseerde uitvoering', aldus de minister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten