maandag 2 september 2019

Canadese rockster en singer-songwriter Bryan Adams voor zijn eerste concert in Costa Rica

Optreden is onderdeel van zijn 'Shine a Light'-wereldtournee


Adams verzorgt ook concerten in Argentinië, Brazilië, Chili , Peru en Uruguay


De Canadese rockster en singer-songwriter Bryan Adams komt naar Costa Rica voor zijn eerste show in het land op dinsdag 8 oktober 2019, in Parque Viva in La Guácima de Alajuela. De voorstelling maakt deel uit van de 'Shine a Light'-wereldtournee, die begon in januari 2019 in het Avenir Centre, Canada en eindigt op 29 maart 2020 in Denemarken en omvat verschillende stops in Latijns-Amerika, zoals Argentinië, Brazilië, Chili , Peru en Uruguay naast Costa Rica. 


Bryan Guy Adams is inmiddels 59 jaar oud (geboren 5 november 1959, in Kingston, Ontario). Hij werd beroemd in Canada en de Verenigde Staten met zijn album Cuts Like a Knife uit 1983 en veranderde in een wereldwijde ster met zijn album Reckless uit 1984, dat enkele van zijn bekendste nummers produceerde, waaronder 'Run to You', 'Summer of' 69 'en zijn eerste nummer één,' Heaven'.

In 1991 bracht hij het album Waking Up the Neighbours uit, met het nummer '(Everything I Do) I Do It for You'. Het nummer werd een wereldwijde hit en bereikte nummer 1 in veel landen.


Zijn Bryan Adams Foundation promoot projecten en educatie voor jongeren.

Tickets voor zijn Costa Rica-datum zijn nu algemeen te koop, in La Boleteria, variërend van ¢ 25.000 colones tot ¢ 85.000.

(Suriname Mirror/QCostaRica/Twitter/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten