vrijdag 27 september 2019

Braziliaanse dokter (25) in Bolivia gaat voor titel Miss BumBum World

Model Rayane Laura Souza wil voorbeeld zijn voor de jonge vrouwen die studeren en werken



Een verbluffende blonde dokter probeert de koningin van Miss BumBum te worden, wanneer ze op het podium stapt voor de Miss BumBum World-verkiezing. 

Met het combineren van hersenen met een indrukwekkend derrière, zegt het in Brazilië geboren model Rayane Laura Souza, 25, dat ze 'een voorbeeld wil zijn voor de vele jonge vrouwen die studeren en werken'.

Souza, die is afgestudeerd in geneeskunde aan een universiteit in Bolivia, waar ze woont en werkt als arts, zal zeker opgemerkt worden als ze Frankrijk vertegenwoordigt op het spektakel, aangezien haar beide ouders Frans zijn.





De schoonheidswedstrijd, die bedoeld is om de beste billen van de wereld uit te verkiezen, werd voorheen alleen gehouden in Brazilië, waar ze ontstond.

Het eerste internationale evenement zal plaatsvinden op 30 september in de centrale Mexicaanse hoofdstad Mexico Stad en Souza zal moeten concurreren met eerdere winnaars, zoals Suzy Cortez, die in 2015 de kroon opeiste.





De sexy dokter, met billen van 102 centimeter, vertelde lokale media: 'Ik wil een voorbeeld zijn voor de vele jonge vrouwen die studeren en werken (tegelijkertijd) zodat ze kunnen zien dat alles mogelijk is.'

'Toen mij werd gevraagd om deel te nemen aan de wedstrijd, sprak ik met mijn familie en ik dacht dat als ik meedeed, ik een voorbeeld kon stellen, en dat was de reden waarom ik het daarmee eens was.' Souza voegde eraan toe: 'Ik wilde altijd in het theater werken, maar ik deed het niet, omdat mijn vader me zei eerst te studeren en nu ben ik een arts.'



Over haar studies gesproken, zei de rondborstige arts: 'Ik werkte veel in de vroege ochtend. Ik lees veel boeken, omdat het een serieus beroep is met veel verantwoordelijkheden. Zo kon ik tijd vinden om als model te werken en wat tv-werk te doen.'



(Suriname Mirror/Daily Star/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten