woensdag 18 september 2019

Auto belandt op het balkon van een neutenwoning aan de Delhiweg in Nickerie.

(Bron foto: Beta Debidien/de Ware Tijd)
Balkon ingestort, glazen deur kapot en dak van het huis ontwricht

Automobilist moet met hoge snelheid hebben gereden 


Een automobilist heeft maandag rond middernacht enorme schade veroorzaakt aan een neutenwoning aan de Delhiweg in Nickerie. Hij moet met hoge snelheid hebben gereden en verloor de controle over het voertuig. Daardoor raakte hij van de weg en kwam terecht op het balkon van het huis, veel hoger dan de straat. Hoe dat mogelijk is blijft een vraagteken, aldus de Ware Tijd vandaag, woensdag 18 september 2019. 

Het balkon is ingestort, de glazen deur is kapot en het dak van het huis is ontwricht. Het gezin sliep al. 'We schrokken van de enorme knal die tot in de verre omgeving te horen was en zijn gelijk komen kijken wat er aan de hand was. Wij konden nauwelijks geloven wat we zagen', zegt Shaam Jhingoerisingh, bewoner en eigenaar van de woning.


Nadat hij zijn vrouw en twee kinderen elders in veiligheid had gebracht, heeft hij aangifte gedaan bij de politie. Volgens hem zaten er twee personen in het voertuig die ogenschijnlijk dronken waren. De auto waarmee de schade is aangericht, is onherstelbaar vernield. De bestuurder is met inwendige kneuzingen opgenomen in het Mungra Medisch Centrum en de mede-inzittende kwam met de schrik vrij.

Volgens Jhingoerisingh wordt vaak erg hard gereden op de Delhiweg. 'Het zou goed zijn als de overheid drempels plaatst, omdat het gaat om een drukke weg waarvan ook veel kinderen gebruikmaken op weg naar school. Sommigen gaan op de fiets.'

De man wil dat zijn schade wordt vergoed. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten