woensdag 3 juli 2019

Zo'n zes tieners in ziekenhuis beland na eten van spacecake....

(Bron foto: Shutterstock)
Jongeren hadden  de spacecake via social media gekocht...


Zeker zes tieners zijn maandag bij de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo beland na het eten van spacecake, zo bericht de Times of Suriname vandaag, woensdag 3 juli 2019. 

Een moeder verklaart, dat zij haar twee tienerzonen maandagnacht met spoed naar het ziekenhuis moest brengen nadat zij onwel waren geworden. Volgens haar zou er niet alleen marihuana in de cake hebben gezeten, maar ook ‘andere troep’.

Een ander meisje werd volgens de krant gillend binnengebracht op de eerste hulp, terwijl een vierde tiener buiten bewustzijn was toen zij bij het ziekenhuis arriveerde. Volgens de krant waren er politieagenten aanwezig om de zaken in goede banen te leiden.

Uit onderzoek bleek, dat er sporen van marihuana in het bloed en urine van de tieners zaten. Zij verklaarden dat zij de spacecake via social media gekocht hadden. De marihuana wordt ook verwerkt in boter, brownies en koekjes. Een dienstdoende arts vertelde aan de moeder, dat er de laatste tijd meerdere van dit soort gevallen binnenkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten