donderdag 11 juli 2019

Santokhi installeert District- en Ressort Campagneteams VHP in Commewijne

(Bron foto: VHP)
'U geeft mij hoop op 3 zetels waardoor onze target van 2 zetels zal worden overschreden'


VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft gisteravond te Tamanredjo de campagnestructuren van Commewijne geïnstalleerd. Naast het District Campagneteam bestaande uit afgevaardigden uit de verschillende ressorten zijn er voor de ressorten Alkmaar, Bakkie Laarwijk, Meerzorg, Tamanredjo en Nieuw Amsterdam Ressort Campagneteams geïnstalleerd waarbij het ressort Meerzorg, inclusief Laarwijk, met meer dan 125 campagnetrekkers vertegenwoordigd was, zo bericht de partij vandaag, donderdag 11 juli 2019.

De ressortmanagers beloofden bij hun installatie, dat dit ressort in haar eentje een zetel binnen brengt voor de partij. Santokhi memoreerde in zijn felicitatieboodschap de recente jongerenmeetings die door de zogenoemde jongeren stootgroep onder leiding van Preshand Baldew en Mark Lall zijn georganiseerd met overweldigende resultaten.

'Wij geven met onze Meet The People Campagne activiteiten in heel Suriname hoop op een betere toekomst voor elke Surinamer. Wel, wat ik in de afgelopen twee maanden in Commewijne heb meegemaakt en wat ik vandaag hier zie, geeft u mij hoop op 3 zetels waardoor onze target van 2 zetels zal worden overschreden.'

Santokhi zegt enorm verheugd te zijn, dat Commewijne in haar campagneteams ervoor heeft gezorgd dat de teams een weerspiegeling zijn van de samenleving in dit district. Er is een juiste balans gevonden tussen de etnische groepen, vrouwen, mannen, jongeren, 'first voters' en ouderen.

Het District Campagneteam staat onder leiding van Dhiradj Soekhai die tevens hoofdbestuurslid is en de arts Roy Mohan. Het District Campagneteam en de Ressort Campagneteams bestaan uit in totaal 238 personen die ervoor moeten zorgen, dat het doel voor de verkiezing van 25 mei 2020, te weten 3 zetels in Commewijne, voor de VHP wordt gehaald.

'De motivatie en inspiratie zit erin en wij gaan nog harder werken om die 3 zetels binnen te halen.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten