donderdag 11 juli 2019

Bond en directie Telesur rond de tafel inzake afronding CAO-onderhandeling

Directie Telesur vertrouwt op een gezamenlijk positief resultaat


De bond bij Telesur onder leiding van Harvey Panka is sinds maandag in actie. De leden komen vanochtend, donderdag 11 juli 2019, n vergadering bijeen in het bondsgebouw, aldus Starnieuws.

De bond dringt aan op het inwilligen van de eis om de onderhandeling over de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) af te ronden. De directie heeft de bond uitgenodigd voor afronding van de bespreking vandaag. De bond heeft zijn strategie voor vandaag aangepast.

De algemene ledenvergadering is verschoven naar het hoofdgebouw van het telecommunicatiebedrijf. Daar zullen de leden wachten op het resultaat van de bijeenkomst met de directie.

De directie laat via de Manager Corporate Communication, Jennis Asraf, weten dat er vertrouwen in is dat gezamenlijk een positief resultaat wordt bereikt. De leiding van het bedrijf heeft de impact op het werk gemerkt, omdat de werknemers 's morgens in vergadering bijeenkomen.

Het is echter wel gelukt om het publiek zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bond én directie hopen dat na de bespreking vandaag de situatie binnen het bedrijf zal zijn genormaliseerd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten