maandag 8 juli 2019

Recalcitrante buschauffeur, officier bij het Nationaal Leger..., aangehouden

Man, bekend om zijn onfatsoenlijke rijgedrag, verzet zich tegen de politie


De Ware Tijd bericht vandaag, maandag 8 juli 2019, dat een officier van het Nationaal Leger, die de PL-busroute onderhoudt, vrijdagavond is aangehouden nadat hij zich had verzet tegen de politie. De militair negeerde een bevel van de politie en reed weg. 

De militair had de lijnbus die hij bestuurde fout geparkeerd bij Ondro Bon aan de Dr. Sophie Redmondstraat. De politie confronteerde hem met zijn overtreding en hij de nodige bescheiden tevoorschijn halen. De man liep weg en keerde later terug. Op een onbewaakt moment nam hij plaats achter het stuur en reed weg.

Ter hoogte van de Martin Luther Kingweg reed de politie de bus klem. De militair werd eruit gehaald, weigerde zich in eerste instantie te legitimeren en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Er werd om versterking gevraagd. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De man zou bekend staan om zijn onfatsoenlijke rijgedrag. Enkele dagen geleden kreeg hij een proces-verbaal die hij tot een prop maakte en in het gezicht van een agent gooide. De zaak is overgedragen aan de Militaire Politie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten