zondag 30 juni 2019

RGD begrijpt niet waarom ex-directrice Sardjoe 'derden beslag' heeft laten leggen op tegoeden bij banken

Uit kwitanties blijkt, dat de RGD Sardjoe heeft uitbetaald in november 2016


De Regionale Gezondheidsdienst (RGD) snapt niet op grond waarvan ex-directrice Maaltie Sardjoe via advocatenkantoor Baarh 'derden beslag' heeft laten leggen op de tegoeden bij de banken. De RGD blijft erbij, dat Sardjoe al is uitbetaald op basis van een vonnis van augustus 2016. 

Op grond van de beslaglegging zijn, ondanks alle moeite die gedaan is, niet alle personeelsleden uitbetaald. 63% Van het personeel heeft vrijdag en zaterdag salaris ontvangen, aldus Starnieuws vandaag, zondag 30 juni 2019.

Waarnemend directeur van de RGD, Sebita Gopal, heeft in een circulaire zaterdag meegedeeld dat op 2 juli, of uiterlijk 3 juli, de rest van het personeel zal worden uitbetaald. Vrijdag en zaterdag zijn bij de Surinaamsche Bank, Volks Credietbank, GODO en een deel van de Finabank salarissen per kas uitbetaald.

Uit kwitanties blijkt, dat de RGD Sardjoe heeft uitbetaald in november 2016. De RGD heeft aan de advocaat gevraagd om het beslag op te heffen. Dit is echter nog niet gebeurd, omdat de tegenpartij betwist dat het gehele bedrag dat schuldig is volgens de procedures zijn uitbetaald. RGD is volgens Sardjoe ruim SRD 120.000 aan haar schuldig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten