maandag 11 februari 2019

Clift Christiaan uit Project Management Organization gezet - Curaçao

Refineria di Kòrsou directeur ad-interim De Lannoy informeert bonden


Omdat er kennelijk onduidelijkheid was ontstaan of omdat het besluit van Refineria di Kòrsou (RdK) naar de zin van de Isla-bonden niet ver genoeg ging, heeft RdK-directeur ad-interim Marcelino ‘Chonky’ de Lannoy zaterdag een brief gestuurd naar de Isla-bonden PWFC en Apri, zo schrijft vandaag, maandag 11 februari 2019, het Antilliaans Dagblad.

Daarin maakt hij met zoveel woorden duidelijk, dat Clift Christiaan, eerder door het kabinet-Rhuggenaath aangesteld als de voorman van PMO (Project Management Organization) voor het aantrekken van een geschikte partner voor de overname van het beheer van de Islaraffinaderij, uit PMO is gezet.

'De heer Clift Christaan maakt geen deel uit van de groep van deskundigen en zal geen deel meer uitmaken van PMO', schrijft De Lannoy aan de Isla-bonden. Hij doet dit in een brief gedateerd 9 februari 2019, nadat er kennelijk onduidelijkheid was gerezen over wat er op 8 februari precies was bereikt.

De Lannoy zelf spreekt van een ‘andere interpretatie’ en dat die verwarring mogelijk is ontstaan door ‘een keuze van minder duidelijke woorden van beide kanten’,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten