zondag 18 november 2018

Terrein van de Maretraite Mall in Paramaribo-Noord wordt 20 december geveild

Directie mall kan niet voldoen aan haar financiële verplichtingen bij een bank


Het terrein van de Maretraite Mall in Paramaribo-Noord wordt op 20 december geveild. Dat blijkt uit een bekendmaking van notaris Madhuri Nanan Panday, zo bericht de Ware Tijd zaterdag 17 november 2018. De directie van de mall heeft niet kunnen voldoen aan haar financiële verplichtingen bij een bank. 

Kevin Li, onderdirecteur van de Maretraite Mall, wild niet veel prijsgeven. 'Ik ben in shock, want we waren nog aan het onderhandelen met de bank.'

'Ik ben verrast', zegt een unithouder, die niet bij naam genoemd wil worden. Hij zal zijn advocaat raadplegen wat hij verder moet doen. Indien de mall wordt verkocht, hoopt hij dat de nieuwe eigenaar rekening houdt met de lopende huurcontracten. 'Want vanaf 20 december is het mogelijk dat de deuren van de mall worden vergrendeld', zegt hij. Wanneer zijn contract verloopt, kon hij niet zeggen. De unithouder blijkt niet te popelen om te vertrekken, ondanks volgens hem de koopkracht is afgenomen. 'De verkoop is niet geweldig, maar we verdienen toch wat', zegt hij.

Een andere unithouder, die ook zijn naam niet in de krant wil, is er niet van op de hoogte dat de mall op de veilig staat. 'Dit is niet prettig om te horen, maar ik ga niet bij de pakken neerzitten', zegt ze, doelend op het voorzetten van haar onderneming. Eerder was ze unithouder bij Kersten Mall, die een paar jaren terug is verkocht, waardoor ze vandaar moest vertrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten