zaterdag 12 mei 2018

Jager van plantage La Prosperité verdwaald in het Koropina bos

(Bron foto: BIC Para)
Speciale commando eenheid van het Nationaal Leger is ingezet om bos te doorzoeken


Een jager van plantage La Prosperité is sinds gisterochtend verdwaald in het Koropina bos. Hij heeft telefonisch contact gehad met de politie en familie om melding te maken van zijn desoriëntatie. De zoektocht kon in de avonduren niet plaatsvinden, waardoor de jager in de regen in een boom ergens in het bos de nacht moest trotseren, zo bericht vandaag, zaterdag 12 mei 2018, het Burger Informatie Centrum (BIC) Para. 

Vanmorgen is door tussenkomst van districtscommissaris van Para Armand Jurel, een speciale commando eenheid van het Nationaal Leger ingezet om het bos te doorzoeken.

Het contact met de jager is verbroken, vermoedelijk door uitval van diens mobiele telefoon. De zoektocht vond plaats in het Kweeklust- en Overtoomgebied, maar er is nog geen spoor van de man ontdekt. Met monitoring van de politie, de bestuursdienst en het leger wordt de zoektocht voortgezet.

De districtscommissaris probeert in samenspraak met de ministers van Defensie en Justitie en Politie een helikopter in te zetten voor de verdere zoektocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten