zaterdag 30 december 2017

VHP'er Shailendra Girjasing: 'Ik verwacht niets van het komend jaar'

'Dezelfde mensen met dezelfde gedachtegang en voornemens besturen het land in 2018'


Assembleelid Shailendra Girjasing (VHP) heeft totaal geen enthousiasme om het jaar 2018 te verwelkomen. Dit, vanwege de enorme rancune die zich gedurende het jaar 2017 heeft voorgedaan en die in 2018 gecontinueerd zal worden. 

'Ik verwacht niets van het komend jaar, omdat het dezelfde mensen zijn met dezelfde gedachtegang en voornemens die het land in 2018 zullen besturen. En met een gebrek aan beleid en visie kan men geen wonderen verrichten', stelt Girjasing vrijdag 29 december 2017 in het Dagblad Suriname.

Hij vindt het betreurenswaardig, dat zelfs de begrotingsbehandeling niet in 2017 is afgerond, vanwege onvoorbereide plannen. Alhoewel NDP-parlementariër Amzad Abdoel onlangs met zijn betoog in De Nationale Assemblee (DNA) een andere taal dan die van de NDP heeft gesproken, is dit volgens Girjasing ‘geen aanleiding om aan te nemen dat de toneelopvoering, zoals velen het beschouwen, van de NDP in 2018 zal uitmonden in het uitvoeren van projecten in het belang van Suriname’.

'Dit is alleen maar toneelspelen om het volk rustig te houden. Vanwaar gaan de machthebbers het geld vandaan halen om zaken te doen? De staatsschuld is abnormaal hoog.'

Girjasing beweert doordrongen te zijn van het toneel dat opgevoerd wordt binnen de politieke wereld en is dus absoluut niet van plan om erin te trappen. 'Ik zou blij zijn als ze werkelijk iets goeds zouden realiseren, maar de realiteit spreekt voor zich. Het is door het beleid van de NDP dat wij vandaag pinaren.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten