zaterdag 30 december 2017

23-Jarige man doodgestoken in Uitvlugt, Paramaribo

Verdachte (20) door zijn ouders in handen gesteld van de politie


Het Korps Politie Suriname meldt vandaag, zaterdag 30 december 2017, dat de 23-jarige Reynold Bendt gisteren na en steekpartij in de Peleletepoestraat is overleden. 

De politie van Uitvlugt deed na een telefonische melding van een steekpartij het adres aan. Daar aangekomen werd het slachtoffer levenloos op het wegdek aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders kreeg het slachtoffer door tot nog toe onbekende redenen ruzie met een andere jongeman. Op een bepaald moment ging zijn tegenstander zijn woning binnen, bewapende zich met een scherp voorwerp, waarmee hij Reynold verwondde.

Na zijn daad maakte de verdachte zich uit de voeten met medeneming van het scherp voorwerp.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het levenloos lichaam is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

De 20-jarige verdachte M.S. kon echter vandaag worden aangehouden door een agent die door de ouders van S. was benaderd om de jongeman over te dragen. Ook het scherp voorwerp is terecht. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is S. ingesloten.

Het motief is nog onduidelijk. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten