dinsdag 21 november 2017

Clubeigenaar Joel Martinus van Notch laat weer eens zien hoe het nièt moet

(Bron foto: Facebook/Martinus)
Onacceptabel gedrag overschaduwt successen van Notch uit Moengo


Tijdens de wedstrijd van Notch uit Moengo zaterdag tegen Walking Boyz Company (WBC) liet clubeigenaar Joel Martinus van Notch zich weer eens van zijn slechte zijde zien, aldus vandaag, dinsdag 21 november 2017, de Ware Tijd.

De voorzitter, die duidelijk niet weet hoe het hoort, ging vreselijk tekeer tegen de wedstrijdleiding en de tegenstander, zonder dat er tegen hem werd opgetreden, zo bericht de Ware Tijd.

Na de wedstrijd kregen ook de aanwezige mediawerkers de volle pond aan 'liederlijke' taal, terwijl  dreigementen niet van de lucht waren. Dit onacceptabele gedrag overschaduwt de successen die zijn ploeg momenteel boekt

Notch is bezig aan een heel goede reeks in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB).  Zaterdag moest ook Walking Boyz Company, die tot vóór de wedstrijd ongeslagen was, het hoofd buigen voor de ploeg uit Moengo. Een doelpunt van de Braziliaan Anderson Nevens Trinidade zorgde ervoor dat de ploeg uit Moengo de volle buit pakte en de koppositie voor zichzelf opeiste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten